Egnatia Group, një nga projektet më të rëndësishme që ka kompania “Egnatia” është të zhvillojë zonën e ish-Uzinës së Autotraktorëve, me vizion projektimin dhe ndërtimin e komplekseve të reja të banimit, të konceptuara sipas standardeve moderne, me vende pushimi midis pallateve.

Qëllimi i kompanisë është të ndërtojë me cilësi e korrektësi, duke u ofruar klientëve të saj apartamente komode dhe shtëpi të ndërtuara në kohë. “Egnatia” ofron më të mirën në treg sipas standardeve të BE-së.