VERARIA EGNATIA

Nga viti 2002, Hysenbelliu Group ka gjithashtu në pronësi Verarinë Egnatia si një nga më të mëdhatë në ballkan në terma të teknologjisësi dhe e pajisur me teknologjinë më të re të paketimit.