Gazeta “Panorama Sport”  është e përditshmja më e madhe e aktualitetit në Shqipëri. Ka fituar statusin si e vetmja gazetë që pasqyron të gjitha disiplinat sportive dhe falë profesionalizmit ka arritur të dominojë brenda pak vitesh shtypin sportiv, duke i dhënë një dimension të ri trajtimit të eventeve sportive.

Me një staf të kualifkuar dhe me eksperiencë, si dhe falë linjës editoriale që garanton trajtimin e ngjarjeve sportive nga këndi i interesit publik, ka fituar besueshmërinë e lexuesit.

Misioni i “Panorama Sport” ka qenë gjithnjë pasqyrimi korrekt i të gjitha aktiviteteve sportive me përgjegjësi të lartë profesionale.

www.panorama-sport.com