"Prestige Resort" në Golem kërkon të punësojë individë energjikë, të motivuar, me potencial e integritet të lartë                                Punësojmë IT  në Golem: Kërkojmë të punësojmë IT për "Prestige Resort" në Golem KËRKESAT PËR KANDIDATIN : 1. Të

"Erjoni"sh.p.k  kërkon të punësojë individë energjikë, të motivuar, me potencial dhe integritet të lartë VEND I LIRË PUNE PËR INXHINIER ELEKTRIK KËRKESAT ,AFTËSITË DHE KUALIFIKIMET E KËRKUARA PËR KANDIDATIN:   Të ketë përfunduar

"Prestige Resort" në Golem  kërkon të punësojë individë energjikë, të motivuar, me potencial e integritet të lartë    Punësojmë në Golem:   Kuzhinier/Nd.Kuzhinier /Kamarier/Banakier/Recepsioniste/Pjatalarëse/Sanitare/ Elektricist/Hidraulik/Mirëmbajtës/Punonjës gjelbërimi/ .   Kandidatët duhet të plotësojnë kriteret si më poshtë:   Të

HYSENBELLIU GROUP kërkon të punësojë një Drejtor Finance. Kërkesat për pozicionin e Drejtorit të Financës:     Të ketë mbaruar arsimin e lartë në Fakultetin Ekonomik, dega Finance; Të ketë njohuri  shumë të mira të standarteve