Punësojmë recepsionist/e në Tiranë

‘Hysenbelliu” shpk kërkon të punësojë individë energjikë, të motivuar, me potencial e integritet të lartë

Punësojmë recepsionist/e në Tiranë:

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË E RECEPSIONISTIT/ES:

 

  • Te ketë aftësi shumë të mira të të punuarit në skuadër;
  • Të jetë korrekte, e besueshme dhe bashkëpunues;
  • Aftësi shumë të mira komunikuese dhe raportuese;
  • Të ketë aftësi shumë të mira organizimi;
  • Të ketë eksperiencë pune në të njëjtin pozicion;
  • Të ketë njohuri të mira të gjuhës italiane dhe angleze;
  • Të ketë njohuri të mira të paketës office.

HYSENBELLIU GROUP mundëson kushte pune të shkëlqyera për të zhvilluar karrierën profesionale, si dhe paketë të kënaqshme pagese.

Nëse jeni të interesuar për këtë pozicion, lutem dërgoni CV-në tuaj në: hr@ihb-group.com.al, duke specifikuar pozicionin per te cilin ju aplikoni. Ju bëjmë me dije se, vetëm kandidatët e kualifikuar, do të kontaktohen për intervistë.