“Revista Grazia” është produkti më i ri i hedhur në treg nga “Panorama Group” sh.a. Me një kombinim unik të rubrikave të ndryshme; modë, beaty dhe lifestyle, misioni i “Grazia”-s është të informojë lexuesin me të rejat e fundit të modës dhe stilit të të jetuarit.

“Grazia Albania” renditet si edicioni i 23-të i Grazia Netëork. Në Azi, Europë, Australi, “Grazia” renditet mes revistave më të preferuara nga lexuesit, duke qenë interpretuesja më e mirë e modës ndërkombëtare.

www.facebook.com/GraziaAlbania