Specialist/e Prokurimesh

HYSENBELLIU GROUP kërkon të punësojë individë energjikë, të motivuar, me potencial dhe integritet të lartë.

Specialist/e Prokurimesh:

 

HYSENBELLIU GROUP kërkon të punësojë një Specialist/e Prokurimesh.

 

Kërkesat për pozicionin e Specialistit/es të prokurimeve:

· Përvojë te mëparshme si specialist ne fushën e prokurimeve
· Arsimi i lartë
· Eksperiencë te mëparshme pune në kompani ndërtimi apo prodhimi
· Njohje të mirë të kompanive në treg
· Aftësi të shkëlqyera organizative dhe drejtuese
· Aftësi të shkëlqyera të komunikimit, aftësi ndërpersonale dhe prezantimi
· Aftësi të shquara analitike dhe zgjidhjes së problemeve
Nëse jeni të interesuar të aplikoni për këtë pozicion, lutem dërgoni një letër motivimi dhe CV-në tuaj në: hr@ihb-group.com.al.

Ju bëjmë me dije se, vetëm kandidatët e kualifikuar mbi bazën e kerkesave të mësipërme, do të kontaktohen për intervistë.