Supervizor shitjesh

“Birra Korca”sh.p.k kërkon të punësojë individë energjikë, të motivuar, me potencial dhe integritet të lartë.

Kërkesat për pozicionin e Supervizorit të shitjeve për “Birra Korça”sh.p.k:

1. Arsimi Lartë, Fakulteti Ekonomik ,dega Menaxhim Biznesi;
2. Të ketë aftësi shumë të mira menaxhuese dhe drejtuese;
3. Integritet persa i perket anes profesionale;
4. Eksperience minimumi 5 vjet ne sektorin e shitjeve derë më derë;
5. Të njohë dhe të jetë i aftë për të punuar në terren;
6. Të ketë njohuri mbi paketën e Microsoft Office;
7. Të zotëroje gjuhën Angleze;

Nëse jeni të interesuar të aplikoni për këtë pozicion, lutem dërgoni një letër motivimi dhe CV-në tuaj në: hr@ihb-group.com.al Ju bëjmë me dije se, vetëm kandidatët e kualifikuar, do të kontaktohen për intervistë.