Uji Fab, ujë natyral oligomineral hyri në tregun shqiptar në pranverën e vitit 2014 si një nënprodukt i “Birra Korça”. Lule Fabiola (latinisht Triteleia laxa) i dha jetë dhe imazh këtij produkti të ri në tregun vendas. “Natyralisht Fab” është zgjedhja e këtij produkti.

Falë specialistëve të fushës dhe teknologjisë së përparuar, ky produkt vjen si një zgjedhje e mirëmenduar për t’i ofruar konsumatorit shqiptar, më të mirën për shëndetin e tyre. Çdo ditë e më shumë ky produkt po përhapet në treg me praninë e tij nën siglën “FAB”.

Çdo ditë e më shumë ai bëhet pjesë e pandashme e familjeve tona. Burimi i Shën Mërisë njihet për ujin e pastër, me vlera të larta minerale dhe ushqimore.

www.fab.al