Vend i hapur pune për Financier në firmë ndërtimi

 HYSENBELLIU GROUP kërkon të punësojë individë energjikë, të motivuar, me potencial dhe integritet të lartë

 Vend i hapur pune për Financier në firmë ndërtimi:

Kërkesat për pozicionin e financierit të firmës së ndërtimit:

 

  • Të ketë mbaruar studimet e larta në Fakultetin Ekonomik ,dega e kontabilitetit;
  • Të ketë njohuri të shkëlqyera të kontabilitetit dhe Financë 5;
  • Të ketë punuar si financier/e në mbajtjen e kontabilitetit të firmave të ndërtimit mbi 5 vite;
  • Të ketë eksperiencë pune mbi 10 vjet;
  • Të ketë njohuri në drejtim të njohjes së legjislacionit fiskal;
  • Të ketë aftësi shumë të mira raportimi;
  • Pëparësi kanë kandidatët që kanë njohuri të mira të gjuhës angleze .

Nëse jeni të interesuar të aplikoni për këtë pozicion, lutem dërgoni një letër motivimi dhe CV-në tuaj në: hr@ihb-group.com.al  Ju bëjmë me dije se, vetëm kandidatët e kualifikuar, do të kontaktohen për intervistë.

Për informacione të mëtejshme ,kontaktoni në :0682036680.