PICIER për PRESTIGE RESORT

“Prestige Resort” në Golem kërkon të punësojë individë energjikë, të motivuar, me potencial dhe integritet të lartë

VEND I LIRË PUNE: PICIER

Kushtet, që duhet të plotësojë kandidati:

• Të ketë të paktën 3 vite eksperiencë si picier ;
• Të jetë korrekt, i shkathët dhe aftësi të mira organizuese;
• Aftësi shumë të mira komunikuese dhe bashkëpunuese;

“Prestige Resort” në Golem mundëson kushte pune të shkëlqyera për të zhvilluar karrierën profesionale, si dhe paketë pagese të kënaqshme.

Nëse jeni të interesuar të aplikoni për këtë pozicion, lutem dërgoni një letër motivimi dhe CV-në tuaj në: hr@ihb-group.com.al ose mund të kontaktoni në numrin cel: 0682036680.