HYSENBELLIU GROUP kërkon të punësojë individë energjikë, të motivuar, me potencial dhe integritet të lartë. DREJTOR FINANCE: HYSENBELLIU GROUP kërkon të punësojë një Drejtor Finance. Kërkesat për pozicionin e Drejtorit të Financës: Të